معرفی جَفت بلوط و خواص درمانی آن
به گزارش وبلاگ ماکارون، قابض و قطع کننده اسهال، التیام بخش زخم معده و روده و بندآورنده خونریزی می باشد. در استعمال خارجی جوشانده جفت بلوط ضد عفونی کننده مهبل و گَرد آن بهبود دهنده عرق سوزی بیضه ها و کشاله ران است. گرد

نویسنده: صمصام صانعی
پوست داخلی میوه بلوط که چسبیده به مغز آردی آن است را جَفت بلوط می گویند.
خواص درمانی:
قابض و قطع کننده اسهال، التیام بخش زخم معده و روده و بندآورنده خونریزی می باشد. در استعمال خارجی جوشانده جفت بلوط ضد عفونی کننده مهبل و گَرد آن بهبود دهنده عرق سوزی بیضه ها و کشاله ران است. گرد جفت بلوط مخلوط شده با روغن و موم عسل به صورت ضماد التیام بخش زخم های سطحی می باشد. ضمناً از جفت بلوط برای دباغی کردن پوست دام ها هم استفاده می گردد.
بیشتر بخوانید: بلوط ، زیبا و مقوی
منبع مقاله : صانعی، صمصام؛ (1395)، طبّ الصمصام -آشنایی با بیش از 400 نوع از گیاهان دارویی- (جلد دوم)، تهران: انتشارات حافظ نوین، چاپ اول.
منبع: راسخون