چه بلایی سر مثلث برمودا آمده؟ ، سکوت باورنکردنی عجیب ترین نقطه دنیا

به گزارش وبلاگ ماکارون، گجت نیوز نوشت: در یک دوره خاص همه از مثلث برمودا و اتفاقات عجیبی که آنجا رخ می داد، صحبت می کردند. افرادی که به منطقه مثلث برمودا می رفتند، دیگر هرگز پیدا نمی شدند. اما چرا دیگر خبری از فعالیت در این منطقه نیست و مثلث برمودا ساکت است؟

چه بلایی سر مثلث برمودا آمده؟ ، سکوت باورنکردنی عجیب ترین نقطه دنیا

زمانی مثلث برمودا جذابیتی دیوانه وار برای مردم سرتاسر دنیا داشت و داستان های زیادی در خصوص آن روایت می شد. بعضی در کوشش بودند که شرحی علمی برای اتفاقات آن منطقه بیابند و بعضی دیگر نیز شرحاتی فراطبیعی را ارائه می دادند. هرچند این روزها دیگر کمتر کسی توجهی به این منطقه می نماید.

همه چیز در سال 1945 شروع شد. زمانی که 5 فروند هواپیمای نظامی آمریکایی به سمت این منطقه پرواز کردند. کمی پس از ورود به مثلث برمودا بود که فعالیت های عجیبی شروع شد و یکی از خلبان ها در تماس با برج مراقبت اعلام نمود که تمامی تجهیزات جهت یابی هواپیما از کار افتاده اند. پس از چند ثانیه ارتباط با برج مراقبت شد و هیچکدام از هواپیماها نیز پیدا نشدند.

این اتفاق همانند بمبی در دنیا صدا کرد و باعث شد که افسانه مثلث برمودا متولد گردد. بعضی از افراد یادشان افتاد که پیشتر نیز در این منطقه اتفاقاتی اتفاق افتاده است. مطبوعات یادآور شدند که در سال 1918 نیز یواس اس سایکلوپ، بزرگترین ناوگان نیروی دریایی آمریکا با 309 خدمه در این منطقه ناپدید شده است. حدس ها درباره منشاء این اتفاق شروع شد.

عده ای این اتفاق را به موجودات فضایی مربوط دانستند و گفتند که آنها انسان ها را برای آزمایش می ربایند و به سیاره خود منتقل می نمایند. گروهی دیگر گفتند که برمودا دریچه این دنیا برای رفتن به گذشته یا آینده است. بعضی نیز آن را دریچه ای برای رفتن به دنیای دیگر می دانستند و می گفتند که افراد گم شده زنده هستند.

هرچند فعالیت مثلث برمودا متوقف نشد و در چندین حادثه دیگر هواپیماها، کشتی ها و قایق های مختلف غرق شدند. آخرین مورد نیز به سال 1969 مربوط می شد. همزمان با آرام شدن جو مربوط به رخدادهای غیرطبیعی نوبت به دانشمندان رسید که شرحات علمی خود را ارائه نمایند. یکی از این شرحات به قطب نما مربوط می شد.

شرحات علمی ارائه شده

در آن موقع کشتی ها از قطب نما استفاده می کردند و هنوز خبری از جی پی اس نبود. دو منطقه در کره زمین وجود دارد که در آنها قطب نما به جای شمال مغناطیسی، شمال واقعی را نشان می دهد. اگر یک دریانورد به این تفاوت که گاهی می تواند تا 20 درجه هم باشد توجه نکند، خود را در موقعیتی بسیار خطرناک خواهد یافت. علاوه بر مثلث برمودا منطقه ای در ژاپن نیز به نام دریای شیطان وجود دارد که گاهی دریانوردان تازه کار در آنجا دچار مشکل می شوند.

شرح دوم به جریان آبی گلف استریم مربوط می گردد. این جریان سرعت بسیار بالایی دارد و همانند رودخانه ای خروشان در زیر اقیانوس در حرکت است. همین نیز باعث می گردد که اگر مسئله ای برای یک هواپیما یا کشتی پیش بیاید، فورا به منطقه ای بسیار دور منتقل گردد و هیچ اثری از آنها یافت نگردد.

بعضی دیگر فعالیت های جنجالی مثلث برمودا را به الگوی آب وهوایی ناپایدار کارائیب-اطلس مربوط می دانند. در واقع در این منطقه به طور ناگهان توفان های بسیار شدید رخ می دهد و در زمان کوتاهی نیز محو می شوند. چنین چیزی برای یک خلبان یا ناخدای کشتی خوشایند نخواهد بود.

حتی کارشناسان استرالیایی وجود گاز متان در این منطقه را از دلایل غرق شدن ناگهانی کشتی ها عنوان کردند. آنها در یک مدل کوچک نشان دادند که وقتی گاز متان در حجم زیادی آزاد گردد، باعث شکل گیری حباب خواهد شد. در این حالت چگالی آب کاهش پیدا می نماید و کشتی دیگر نمی تواند شناور باقی بماند. غرق شدن سریع کشتی آن را در اختیار جریان گلف استریم قرار می دهد. همین نیز سبب می گردد که دیگر هیچ نشانه ای از کشتی یا خدمه آن دیده نگردد.

هرچند سازمان زمین شناسی آمریکا این شرح را محتمل نمی داند. زیرا به باور آنها در طول 15 هزار سال اخیر حجم قابل توجهی گاز متان که بتواند عامل غرق شدن کشتی های بزرگ باشد، در این منطقه آزاد نشده است.

اما همه اینها به کنار، چرا دیگر رسانه ها به مثلث برمودا نمی پردازند؟ اول از همه اینکه آنالیز ها نشان داده است حوادث اتفاق افتاده در این منطقه دریایی بیشتر از سایر دریاها و اقیانوس های دنیا نیست. به بیانی دیگر این اتفاقات ممکن است در هر منطقه ای رخ دهد و همواره نیز یک شرح علمی برای آن وجود دارد. امروزه حتی برمودا در میان 10 منطقه دریایی با بیشترین حادثه نیز قرار ندارد.

البته تجهیزات هوانوردی و دریانوردی نیز در اواخر قرن بیستم پیشرفت قابل توجهی داشتند و همین هم باعث شد که دیگر نه هواپیمایی و نه کشتی خاصی در این منطقه ناپدید نشوند. هرچند که روزنامه ها و مجلات برای فروش بیشتر و جلب توجه هر حادثه ای در اقیانوس اطلس را به عنوان فعالیت نو مثلث برمودا مطرح می کردند.

در نهایت به تدریج بیشتر مردم شرحات علمی ارائه شده برای مثلث برمودا را پذیرفتند و به این باور رسیدند که این منطقه جادویی نیست. رویکرد نو عامه مردم نیز سبب شد که رسانه ها دست از داستان سرایی بردارند. به همین دلیل است که این روزها مثلث برمودا ساکت است و خبری پیرامون فعالیت های آن منتشر نمی گردد.

5858

منبع: خبرآنلاین

به "چه بلایی سر مثلث برمودا آمده؟ ، سکوت باورنکردنی عجیب ترین نقطه دنیا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چه بلایی سر مثلث برمودا آمده؟ ، سکوت باورنکردنی عجیب ترین نقطه دنیا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید