کارگاه مطالعاتی تروریسم و خشونت سیاسی
به گزارش وبلاگ ماکارون، انجمن علمی دانشجویی روابط بین الملل دانشگاه علامه طباطبایی با همکاری انجمن علمی دانشجویی علوم سیاسی دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره)، کارگاه مطالعاتی تروریسم و خشونت سیاسی را برگزار می کند.

به گزارش باشگاه دانشجویان وبلاگ ماکارون، تعاریف و مباحث نظری، تاریخچه افراطی گری و تروریسم در جهان، پدیده تروریسم در افغانستان و ایران و پدیده تروریسم از جمله موضوعات و مباحثی است که در این کارگاه مورد بررسی قرار می گیرد.
این کارگاه با حضور و ارائه دکتر عبدالله مرادی ـ عضو هیئت علمی دانشگاه عالی دفاع ملی، روز چهارشنبه 29 بهمن ماه ساعت 12 الی 13 و ساعت 13:30 الی 14:30 برگزار می شود.
علاقه مندان می توانند جهت شرکت در این برنامه به لینک https://meeting.atu.ac.ir/ch/anjoman-int مراجعه کنند.
منبع: خبرگزاری ایسنا
تاریخ انتشار: 24 اسفند 1399
آخرین بروزرسانی: 28 خرداد 1400
گردآورنده: makoran.ariyablog.ir
شناسه مطلب: 6206
به "کارگاه مطالعاتی تروریسم و خشونت سیاسی" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "کارگاه مطالعاتی تروریسم و خشونت سیاسی"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید