10 نوشیدنی سرطان زا
به گزارش وبلاگ ماکارون، همه ما از اهمیت غذای سالم در پیشگیری از سرطان اطلاع داریم، اما آنچه کم تر در خصوص آن صحبت می گردد، نقش نوشیدنی ها است.
همه ما از اهمیت غذای سالم در پیشگیری از سرطان اطلاع داریم، اما آنچه کم تر در خصوص آن صحبت می گردد، نقش نوشیدنی ها است.
به گزارش utswmed؛ سرطان یکی از بیماری هایی است که هنوز هم افراد زیادی را درگیر می نماید و راه درمان قطعی برایش وجود ندارد و در بسیاری از موارد عوارض جانبی بسیاری را باقی می گذارد.
همه ما از اهمیت غذای سالم در پیشگیری از سرطان اطلاع داریم، اما آنچه کم تر در خصوص آن صحبت می گردد، نقش نوشیدنی ها است.
بعضی نوشیدنی ها خطر سرطان را افزایش می دهد و بهتر است از خوردن آن ها دوری کنیم. از شنیدن بعضی از آن ها شگفت زده خواهیم شد:
بسیاری از زیرساخت های لوله کشی در تمام کشور ها به موقع تعمیر نمی شوند و ممکن است مواد شیمیایی سمی برای پاکسازی آلاینده های مضر وجود داشته باشد. کلر یکی از این مواد شیمیایی است که در آب شیر یافت می گردد. کلر ماده سرطان زایی است که در هر نمونه آب شیر در 43 استان امریکا هم یافت می گردد.
مضرترین عنصر آب بطری، خود بطری است. نه تنها پلاستیکی که از هر بطری دور می اندازیم یک فاجعه زیست محیطی است، بلکه مواد شیمیایی خطرناک را به شما منتقل می نماید.
یک نمونه قابل توجه BPA یا بیسفنول A است. این ماده شیمیایی در بسیاری از بطری های پلاستیکی آب استفاده می گردد و خطر ابتلا به سرطان پروستات و پستان و بعلاوه اختلالات متابولیکی را افزایش می دهد.
نوشیدنی های انرژی زا شما را در چند ساعت قوی و شکست ناپذیر می نماید، اما آن ها آسیب های مستمری در بدن شما ایجاد می نمایند. در درجه اول قند، کافئین و رنگ های مصنوعی آن ها، می تواند فشار خون و قند خون شما را افزایش دهد.
بسیاری از مردم به دلیل خوردن آن ها، از مسائل قلبی و تشنج جان خود را از دست داده اند. هر چیزی که سیستم بدن شما را تضعیف کند، می تواند در را برای سرطان باز کند. شکر غذای مورد علاقه سرطان است و نوشیدنی های انرژی زا میزان زیادی از آن را برای تغذیه سلول های سرطانی فراهم می نماید.
سودا هیچ ارزش سلامتی ندارد. مانند نوشیدنی های انرژی زا، حاوی مقادیر بالای شکر، کافئین و مواد مصنوعی است. رنگ قهوه ای کولا هم یکی از مواد سرطان زا است.
سودای رژیمی قند بسیار کمی دارد، اما در عوض جایگزین قند مانند ساکارالوز، ساکارین یا آسپارتام دارد. این قند های جعلی در فرآیند ها متابولیکی بدن شما اختلال ایجاد می نماید و باعث ذخیره چربی و در نهایت منجر به دیابت و بیماری های قلبی می گردد. بعلاوه تحقیقات نشان داده اند خوردن آن ها با سرطان مثانه و مجاری ادراری در رابطه هستند.
نوشیدنی های بسیار داغ می توانند موجب سرطان گلو شوند. نوشیدنی باید حداقل 149 درجه فارنهایت باشد. برای خوردن نوشیدنی خود شکیبا باشید و ریسک سرطان را به جان نخرید.
قهوه های سرشار از مواد مغذی و آنتی اکسیدان هستند و از ابتلا به سرطان پیشگیری می نمایند. بعضی از نوشیدنی هایی که حاوی قهوه هستند، خامه و قند بسیار زیادی دارند. افزودن شربت، شکلات، کارامل، کرم فندوق و... مزایای نوشیدن قهوه را از بین می برد. به عنوان مثال یک شکلات سفید با شید و خامه و چربی بالایی ساخته شده است و در نتیجه موجب چاقی و دیابت خواهد شد.
تصور می کنی آب میوه چیز سالمی است و ویتامین ها و مواد معدنی زیادی را به ما می دهد. اما باید توجه داشته باشیم که بعضی از آبمیو ها قند بسیار بالایی دارند. بعضی آبمیوه ها از نظر قند با نوشابه ها برابری می نمایند. مصرف مکرر این نوع آبمیوه ها با سرطان رابطه دارد.
اسموتی ها انتخاب های بهتری از آبمیوه ها هستند و فیبر بسیار بالایی را در خود حفظ می نمایند. اما همواره اسموتی ها را در خانه درست کنید. بیرون از خانه برای صاف و غلیظ شدن اسموتی ها ممکن است موادی اضافی نمایند که چربی و قند آن را بالا ببرند. این واقعیت را در نظر بگیرید که اسموتی های بیرون از خانه ممکن است سرطان زا باشند.
نوشیدنی های ورزشی ممکن است به صورت مستقیم باعث سرطان نشوند، اما پله پله شما را به آن سو می برند. نوشیدنی های ورزشی دارای قند و کربوهیدرات هستند. مگر اینکه تمام روز را کار کنید، وگرنه خوردن آن ها کاملا غیرضروری است. کالری اضافی نوشیدنی های ورزشی می تواند منجر به چاقی و دیابت نوع 2 گردد و هر دو با افزایش خطر ابتلا به سرطان رابطه دارند.
منبع: فرادید