درخواست میزبانی تیم های ایرانی؛ چشم و هم چشمی یا چشم به کمک 550 هزار دلاری؟
به گزارش وبلاگ ماکارون، درخواست میزبانی 4 نماینده فوتبال ایران در لیگ قهرمانان آسیا در حالی اجرا شده که با وجود شرایط کنونی این تصمیمات مقداری عجیب به نظر می رسد.
به گزارش وبلاگ ماکارون، مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا در منطقه غرب آسیا قرار است از 25 فروردین تا 10 اردیبهشت سال 1400 برگزار شود اما هنوز محل برگزاری این مسابقات مشخص نشده است. به دلیل شیوع ویروس کرونا و محدودیت های ایجاد شده و البته رعایت پروتکل های بهداشتی، AFC برای این فصل نیز در نظر گرفت تا مسابقات به صورت مترکز انجام شود، با این تفاوت که قرار است در فصل پیش روی لیگ قهرمانان، مسابقات هر گروه در یک کشور برگزار شود.
در حالی که سال گذشته ادامه مسابقات لیگ قهرمانان در غرب و شرق آسیا به میزبانی قطر برگزار شد، امسال نیز انتظار می رفت که تیم های قطری برای درخواست میزبانی پیش قدم باشد ولی تا به امروز این اتفاق رخ نداده و نضال بحران، سخنگوی کنفدراسیون فوتبال آسیا 3 روز پیش گفت که هیچ کشوری تا به امروز درخواست میزبانی نداشته است. (لینک مطلب)
بعد از این اظهار نظر، باشگاه فولاد خوزستان که یکی از نمایندگان ایران در لیگ قهرمانان 2021 به حساب می آید با ارائه اسناد نشان داد که از تاریخ 99، 11، 11 با فدراسیون فوتبال مکاتبه و به عنوان نخستین باشگاه ایرانی برای میزبانی مسابقات گروه D مسابقات اعلام آمادگی کرده است. بعد از فولاد، به ترتیب استقلال، پرسپولیس و تراکتور در یک روز دست به کار شدند و درخواست های شان را برای میزبانی از مسابقات گروه های خود ارسال کردند.
با وجود همه مشکلاتی که تیم های ایرانی برای میزبانی حتی در مسابقات داخلی دارند، اعلام درخواست میزبانی همه باشگا ه ها از چند تیم آسیایی جای تعجب دارد. در این میان می توان به رفتار احساسی باشگاه های ایرانی پی برد و از این بُعد موضوع را بررسی کرد. در حالی که مدت زمان زیادی از فراخوان AFC برای میزبانی مسابقات گذشته بود، به یکباره یکی یکی از روی دست هم خواندند و درخواست هایی را برای میزبانی ارائه دادند.
ثبت درخواست میزبانی هر 4 باشگاه ایرانی در آسیا، آن هم با وجود عدم درخواست و موضع گیری دیگر باشگاه های آسیایی مقداری عجیب به نظر می رسد، از این جهت که باشگاه های ایرانی آیا واقعاً شرایط میزبانی از ورزشگاه، زمین تمرین گرفته تا هتل و دیگر مسائل را دارا هستند یا فقط چشم به دریافت 550 هزار دلار کمک AFC دوخته اند؟ شاید گزینه سومی هم در کار باشد و آن اینکه هر باشگاه با این نیت درخواست میزبانی داده که مقابل دیگر همتایانش از قافله عقب نمانده و فقط رفع تکلیف کرده باشد و چشم و هم چشمی باعث این کار شده است. آیا واقعاً تیم های ایرانی از نظر سخت افزاری قابلیت میزبانی از رقبای خود را دارند؟ آیا این درخواست میزبانی واقعی است یا فقط برای رفع تکلیف این کار اجرا شده است؟
منبع: خبرگزاری تسنیم