طرز تهیه سالاد 7 رنگ (سالاد تابستانی)

به گزارش وبلاگ ماکارون، سالاد 7 رنگ یا سالاد تابستانی یکی از زیباترین و ساده ترین انواع سالادهاست که ترکیبی از سبزیجات و پروتئین است. با طرز تهیه سالاد 7 رنگ آشنا شوید.

طرز تهیه سالاد 7 رنگ (سالاد تابستانی)

سالاد ها تنوع بسیار زیادی دارند. هر کسی با هر سلیقه ای می تواند مجموعه ای از سبزیجات، میوه ها، مغزیجات و حتی مواد پروتئینی را با یکدیگر مخلوط نموده و یک سالاد باب طبع خود تهیه کند. از پرطرفدارترین و محبوب ترین انواع سالاد می توان به سالاد الویه، سالاد ماکارونی، سالاد کلم و هویج، سالاد لبو، سالاد سزار و ... اشاره نمود که طرز تهیه همه آن ها به اضافه چندین دستور دیگر در سایت وبلاگ ماکارون به تفصیل آمده است.

سالاد 7 رنگ اما شاید گل سر سبد سالادها باشد که هما ن طور که از نام آن تعیین است دارای 7 رنگ مختلف و بسیار زیباست و بسیار اشتها برانگیز می باشد. این سالاد که به صورت کلاسیک به شکل لایه لایه سرو می گردد، یکی از سالاد های محبوب و همه پسند است که به سرعت و با ساده ترین مواد اولیه تهیه می گردد.

در ادامه شما را با طرز تهیه سالاد 7 رنگ یا سالاد تابستانی آشنا می کنیم.

مواد لازم برای تهیه سالاد 7 رنگ:

کاهو پیچنصف یک عدد
تخم مرغ آب پز 4 عدد
ژامبون350 گرم
گوجه فرنگی کوچک4 عدد
پیازچه6 عدد
پنیر چدار 2 پیمانه
نخودفرنگی پخته 1 پیمانه
سس مایونزنصف پیمانه
خامه ترش نصف پیمانه
شکر 1 ق غذاخوری

طرز تهیه سالاد 7 رنگ:

  1. برای تهیه سالاد 7 رنگ لایه لایه، ابتدا سبزیجات را خوب شسته و خرد کنید.
  2. سس مایونز، خامه ترش و شکر را باهم مخلوط کنید و کنار بگذارید تا طعم مواد کمی باهم ترکیب شوند.
  3. کف یک ظرف شیشه ای یا کریستالی که سالاد 7 رنگ از بیرون آن تعیین باشد اول از همه کاهو های خردشده را بریزید.
  4. تخم مرغ های آبپز را حلقه حلقه برش زده و دور ظرف به دیواره ها بچینید.
  5. ژامبون خردشده را روی کاهوها بریزید تا حدی که از تخم مرغ ها بالاتر قرار گیرند.
  6. گوجه فرنگی ها را خرد نموده و روی ژامبون ها بریزید.
  7. حالا پیازچه ها را خرد نموده و روی مواد قبلی بریزید.
  8. پنیر چدار رنده شده را روی گوجه ها بریزید تا یک ترکیب رنگ عالی ایجاد گردد.
  9. برای لایه آخر نخود فرنگی پخته شده بریزید و روی سالاد را با سسی که تهیه نموده و کنار گذاشتید بپوشانید.
  10. روی سس را با مقداری پنیر رنده شده و نخود فرنگی اضافه تزیین کنید و سالاد را تا قبل از سرو داخل یخچال قرار دهید تا تازه و خوشمزه باقی بماند و طعم سس به خرد مواد زیرین برود.

سالاد 7 رنگ خوشمزه و زیبای شما آماده است. شما می توانید این سالاد را داخل ظرف در بسته داخل یخچال نگهداری کنید اما بهتر است هرچه زودتر آن را میل کنید. امیدواریم از این آموزش ساده نهایت استفاده را ببرید و از این ایده تزیین سالاد برای سایر سالادهای خوشمزه نیز بهره ببرید.

تهیه و ترجمه: مجله اینترنتی وبلاگ ماکارون

منبع: setare.com

به "طرز تهیه سالاد 7 رنگ (سالاد تابستانی)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد 7 رنگ (سالاد تابستانی)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید