هشدار شرکت گاز خراسان شمالی به افت فشار گاز در زمستان
به گزارش وبلاگ ماکارون، مدیرعامل شرکت گاز خراسان شمالی گفت: با توجه به افزایش مصرف گاز در فصل زمستان با افت فشار گاز در خراسان شمالی روبرو خواهیم شد.

به گزارش وبلاگ ماکارون از بجنورد ، حسن رضا میربلوکی مدیرعامل شرکت گاز خراسان شمالی مصرف روزانه گاز خانگی در استان پنج میلیون مترمکعب مطرح کرد و گفت: این اندازه در فصل زمستان افزایش خواهد یافت که احتمالا با افت فشار گاز روبرو خواهیم شد.
میربلوکی گفت: هر سال با وارد شدن موج سرما و افت فشار گاز در شبکه سراسری با مشکل کمبود گاز روبرو می شویم، اما پیش بینی می گردد سال جاری شرایط بدتری در این زمینه داشته باشیم.
بیشتر بخوانید
مدیرعامل شرکت گاز استان گفت: پیش از شروع فصل زمستان با اتخاذ تدابیر ویژه از قبیل ایجاد تمهیدات لازم، تشکیل تیم های عملیاتی، شناسایی نقاط ضعف و قوت، برطرف کمبود های ابزاری و تامین امکانات و اقلام مورد احتیاج آمادگی خود را برای مقابله با بحران های احتمالی اعلام نموده است.
به گفته میربلوکی 100درصدی جمعیت شهری و 99درصدی روستایی استان از گاز طبیعی برخوردارند.
خراسان شمالی 326هزار مشترک در بخش های صنعتی، خانگی دارد.
د
وبلاگ ماکارون خراسان شمالی بجنورد
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان