ترفند هایی برای حفظ حریم خصوصی در گوشی تلفن همراه
به گزارش وبلاگ ماکارون، با ایجاد چند تغییر ساده در دستگاه ها و حساب های خود، می توانید امنیت را در برابر کوشش های ناخواسته طرف های خارجی برای دسترسی به داده هایتان حفظ کنید و بعلاوه از حریم خصوصی خود در برابر به اشتراک گذاشتن داده هایتان، محافظت کنید.
به گزارش فارس، برای محافظت از حریم خصوصی خود قبل و بعد از نصب برنامه ها در دستگاه اقدامات زیر را انجام دهید.
حریم خصوصی شما در برنامه های موبایل
دانستن تنظیمات حریم خصوصی در برنامه ها بسیار مهم است. وقتی برنامه ها را دانلود می کنید، اغلب برای دسترسی به اطلاعات شخصی مانند مخاطبین، موقعیت مکانی یا حتی دوربین اجازه می خواهند. آن ها ممکن است برای فعال کردن برنامه به این اطلاعات احتیاج داشته باشند، اما شاید این اطلاعات را با سایر شرکت ها نیز به اشتراک بگذارند.
قبل از نصب اپلیکیشن
قبل از نصب یک برنامه، کار هایی که می توانید برای محافظت بهتر از حریم خصوصی خود انجام دهید در اینجا آمده است:
از فروشگاه های برنامه رسمی بهره ببرید. برای کاهش خطر نصب برنامه های مضر، آن ها را فقط از فروشگاه های برنامه رسمی مانند سازنده دستگاه یا فروشگاه برنامه سیستم عامل، دانلود کنید. بعلاوه، قبل از نصب برنامه، درباره توسعه دهنده تحقیق کنید.
بدانید که برنامه به چه اطلاعاتی دسترسی خواهد داشت. قبل از دانلود یک برنامه، خط مشی رازداری برنامه را بخوانید تا ببینید از داده های شما چگونه استفاده شده و به اشتراک گذاشته می گردد. آیا این خط مشی درباره نحوه اشتراک گذاری داده ها به وسیله برنامه مبهم است؟ اگر اینطور است، یا اگر با نحوه اشتراک گذاری اطلاعات خود راحت نیستید، برنامه دیگری را پیدا کنید.
مجوز ها را آنالیز کنید. برنامه ها برای دسترسی به اطلاعاتی مانند مکان یا مخاطبین یا دسترسی به ویژگی هایی مانند دوربین و میکروفون، به اجازه شما احتیاج دارند. ممکن است در اولین بارگیری برنامه از شما خواسته گردد که این اجازه را بدهید. به مجوز هایی که برنامه درخواست می نماید، توجه زیادی داشته باشید. به عنوان مثال، آیا واقعاً برای انجام کار خود احتیاج به دسترسی به موقعیت مکانی یا عکس های شما دارد؟
حریم خصوصی در برنامه هایی که از قبل نصب دارید
اگر برنامه ای از قبل در تلفن یا تبلت شما وجود دارد، کار هایی وجود دارد که می توانید برای محافظت از حریم خصوصی خود انجام دهید:
مجوز های برنامه را مرور کنید. با رفتن به تنظیمات و آنالیز مجوز ها مطمئن شوید برنامه به اطلاعات یا ویژگی هایی که به آن احتیاج ندارد دسترسی نداشته باشد. مجوز های غیر ضروری را خاموش کنید.
برنامه هایی که به مجوز های زیادی احتیاج دارند را حذف کنید. بعضی برنامه ها مجوز های زیادی را درخواست می نمایند که برای عملکردشان مورد احتیاج نیستند. به آن هایی که به فهرست مخاطبین، دوربین، فضای ذخیره سازی، مکان و میکروفون شما دسترسی دارند توجه ویژه ای داشته باشید.
محدود کردن مجوز های مکان. بعضی از برنامه ها به خدمات مکان دستگاه شما دسترسی دارند. اگر آن ها برای کارکرد احتیاج به دسترسی به داده های موقعیت مکانی شما دارد، تنها در زمانیکه از آن استفاده می کنید اجازه دسترسی به موقعیت را صادر کنید.
به طور اتوماتیک با حساب شبکه اجتماعی وارد برنامه ها نشوید. ورود به برنامه با اطلاعات حساب شبکه اجتماعی اغلب به برنامه امکان می دهد اطلاعات را از حساب شبکه اجتماعی شما جمع آوری کند و بالعکس. از آدرس ایمیل و یک رمز عبور منحصر به فرد برای ورود به سیستم بهره ببرید.
برنامه ها را به روز نگه دارید. برنامه های دارای نرم افزار قدیمی ممکن است در معرض خطر هک شدن قرار گیرند. با نصب به روزرسانی های برنامه به محض انتشار، از دستگاه خود در برابر بدافزار محافظت کنید.
برنامه هایی را که احتیاج ندارید حذف کنید. برای جلوگیری از جمع آوری داده های غیر ضروری، اگر از برنامه ای استفاده نمی کنید، آن را حذف کنید.
منبع: فرارو