طرز تهیه سیب زمینی سرخ نموده هندی
به گزارش وبلاگ ماکارون، عطر ادویه های چند رنگ و طعم خوشایند فلفل، می تواند هر خوراکی ساده ای را به یک میانوعده یا غذای هیجان انگیز تبدیل کند. اگر ادویه دوست و فلفل خور باشید، بعید است که به یک بشقاب میانوعده هندی نه بگویید. در این مطلب طرز تهیه سیب زمینی سرخ نموده را به روش آشپزهای هندی با شما درمیان می گذاریم. تهیه این میانوعده خوشمزه آسان است و اگر می خواهید سالم تر باشد، می توانید سیب زمینی اش را به جای سرخ کردن، در فر کباب کنید و سپس ادویه های تفت داده شده را به آن اضافه کنید.
مواد لازم برای تهیه سیب زمینی سرخ نموده هندی
- سیب زمینی خرد شده پنج عدد میانه
- پیاز خرد شده یک عدد
- سیر سه حبه
- تخم گشنیز ساییده یک قاشق چای خوری
- پودر فلفل قرمز یک قاشق چای خوری
- پودر فلفل سیاه یک قاشق غذاخوری
- زیره ساییده یک قاشق مرباخوری
- زردچوبه یک قاشق چای خوری
- روغن به اندازه لازم
- نمک به اندازه لازم
طرز تهیه سیب زمینی سرخ نموده هندی
مرحله اول
پیش از این طرز تهیه ادویه های هندی را به شما آموزش داده بودیم اما در این مطلب نمی خواهیم از ادویه ترکیبی استفاده کنیم و به استفاده از همان مواردی که در بالا اشاره شده اکتفا می کنیم. برای آغاز سیب زمینی را به شکل خلال یا چهارگوش خرد کنید و برای نیم ساعت در یک کاسه آب سرد بخوابانید. سپس از آب در بیاورید و خشک کنید. پیاز را هم ریز خرد کنید و همراه با سیر و ادویه ها در مخلوط کن بریزید و بگردانید تا خمیر گردد.
مرحله دوم
به عمق دو سانتی متر روغن در تابه بریزید و روی حرارت ملایم داغ کنید. اندازهی از سیب زمینی - به اندازه ای که تابه زیاد پر نگردد- در روغن داغ بریزید و بگذارید خودش را بگیرد. سپس سیب زمینی را زیر و رو کنید و منتظر بمانید تا سرخ گردد. سیب زمینی سرخ شده را با قاشق سوراخ دار برداشته و روی دستمال روغن گیر بگذارید تا روغن اضافی اش را از دست بدهد.
مرحله سوم
وقتی تمام سیب زمینی ها را به همان ترتیب سرخ کردید، بیشتر روغن تابه را خالی کنید و خمیر پیاز و ادویه را در آن تفت دهید. همینکه آب پیاز جمع شد، سیب زمینی را به تابه برگردانید و زیر و رو کنید تا به روغن و ادویه آغشته گردد. حالا بار دیگر سیب زمینی ها را با قاشق سوراخدار بردارید و روی دستمال روغن گیر قرار دهید.
مرحله چهارم
سیب زمینی شما آماده سرو است. اگر مایل بودید می توانید کمی فلفل روی آن بپاشید یا اینکه اندازه نمکش را بیشتر کنید. این میانوعده خوشمزه را می توانید با برگ جعفری یا گشنیز تزیین نموده و سرو کنید.
منبع: کتاب کاله