طرز تهیه مربای ازگیل شمالی؛ راز شفاف شدن مربای ازگیل

به گزارش وبلاگ ماکارون، مربای ازگیل یکی از مربا های خوشمزه و پرخاصیت است که به راحتی می توانید در خانه تهیه کنید.

طرز تهیه مربای ازگیل شمالی؛ راز شفاف شدن مربای ازگیل

این روز ها فصل رسیدن میوه ازگیل است و بی شک شما این میوه را در بازار میوه دیده و تهیه نموده اید. در شمال این میوه به وفور یافت می گردد، برای همین شمالی ها با این میوه مربا هم درست می نمایند که برای صبحانه بسیار مقوی و خوشمزه است. در زبان محلی به آن مربای انبو می گویند. دستور پخت این مربای خوشمزه را در ادامه می خوانید:

مواد لازم برای تهیه مربای ازگیل

ازگیل: یک کیلو

شکر: یک کیلو

آب: 8 لیوان

آب لیموترش: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه مربای ازگیل شمالی؛ راز شفاف شدن مربای ازگیل | شمالی های به این مربا انبو می گویند

طرز تهیه مربای ازگیل

1. ابتدا ازگیل ها را خوب بشویید و داخل آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن کشیده گردد. سپس پوست و سر و ته اضافی آن ها را بردارید. ازگیل هسته های درشتی دارد، بنابراین آن ها را از وسط با چاقو نصف کنید و هسته ها را دربیاورید. اگر دلتان می خواهد که مقدار ازگیل در مربا خیلی درشت نباشد می توانید آن ها را به چهار قسمت خرد کنید.

2. در یک قابلمه مناسب شکر و آب را بریزید و صبر کنید تا شکر داخل آن حل گردد و بجوشد. سپس ازگیل خرد شده را اضافه کنید تا با مواد و شعله ملایم بجوشد. در قابلمه را نیم باز بگذارید و هربار کف روی مربا را بردارید تا مربایتان شفاف گردد.

3. سپس آبلیموی ترش و تازه را اضافه کنید تا مانع شکرک زدن آن گردد. برای 20 دقیقه بگذارید تا ازگیل ها خوب نرم شوند و جا بیفتد. بیشتر از این زمان ممکن است له شوند.

منبع: همشهری آنلاین

منبع: فرارو

به "طرز تهیه مربای ازگیل شمالی؛ راز شفاف شدن مربای ازگیل" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مربای ازگیل شمالی؛ راز شفاف شدن مربای ازگیل"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید