طرز تهیه کیک تولد توت فرنگی همراه ویدیو
به گزارش وبلاگ ماکارون، آیا تا به حال شده است بخواهید کیک تولد یکی از عزیزانتان را خودتان درخانه تهیه و با این کار شخص متولد را سوپرایز کنید؟ با این دستور شما می توانید به سادگی تنها در چند مرحله ساده یک کیک تولد توت فرنگی خوشمزه درست کنید. این کیک تولد مجذوب کننده را می توانید به عنوان هدیه تولد به شخص متولد تقدیم و با این هدیه خلاقانه روز آن ها را زیباتر کنید. در ادامه این مطلب همراه ما باشید تا تمام فوت و فن های طرز تهیه یک کیک تولد توت فرنگی خوشمزه را به شما آموزش دهیم.
طرز تهیه کیک تولد توت فرنگی
- آرد یک و یک سوم پیمانه
- شکر یک و یک سوم پیمانه
- سفیده تخم مرغ 12 عدد
- زرده تخم مرغ هشت عدد
- اسانس توت فرنگی یک قاشق چای خوری
- خامه قنادی سولیانو کاله خرید آنلاین 450 گرم
- مینارین قنادی منجمد کاله 450 گرم
- گلیز توت فرنگی شش قاشق غذاخوری
- آب دو قاشق غذاخوری
- پودر نارگیل به اندازه لازم
- توت فرنگی به اندازه دلخواه
- شکلات مرواریدی به اندازه لازم
طرز تهیه کیک تولد توت فرنگی
مرحله اول
برای تهیه این کیک تولد توت فرنگی خوشمزه می توانید از طرز تهیه کیک اسفنجی بدون فر بهره ببرید.
برای درست کردن کیک اسفنجی ابتدا باید سفیده تخم مرغ را به مدت 15 دقیقه روی دور تند هم بزنید تا خوب کف کند. سپس شکر ساییده را هم کم کم اضافه کنید و بهم زنید تا مایه کیک شما سفید و براق گردد. حالا آرد را روی سفیده الک نموده و آهسته و با ملایمت با مواد دیگر ترکیب کنید.
مرحله دوم
زرده تخم مرغ را به همراه اسانس توت فرنگی هم بزنید تا سفید گردد. سپس آن را آرام آرام با مایه اول مخلوط کنید. فر را هم روی 170 درجه سانتی گراد روشن کنید تا در فاصله آماده شدن مایه کیک گرم گردد. مایه کیک را در قالب تفلون بریزید و برای 80 دقیقه در فر بگذراید. بعد از بیرون آوردن قالب از فر، صبر کنید تا کیک کمی خنک گردد. سپس آن را روی یک ظرف دیگر برگردانید و منتظر بمانید تا از قالب جدا شده و در ظرف سرو شما برگردد.
مرحله سوم
حالا که کیک اسفنجی شما آماده شده است برای تهیه خامه روی کیک 450 گرم خامه قنادی سولیانو و مینارین قنادی منجمد را با همزن روی دور تند بزنید تا کاملا ویپ و یکدست گردد. توجه کنید خامه ها را 30 دقیقه قبل از مصرف از فریزر به یخچال منتقل کنید تا نرم شوند.
مرحله چهارم
کیک اسفنجی را از وسط به صورت افقی دو قسمت کنید؛ سطح قسمت اول کیک را با خامه ای که در قیف قنادی ریخته اید کاملا بپوشانید و توت فرنگی های خرد شده را روی آن قرار دهید. سپس قسمت دوم کیک را روی این مواد قرار دهید و با قیف قنادی تمام کیک را با خامه بپوشانید و در آخر با استفاده از لیسک قنادی خامه کشی کنید.
شش قاشق غذاخوری گلیز توت فرنگی را در کاسه ای بریزید و با یک قاشق غذاخوری آب حل کنید تا نرم گردد، گلیز توت فرنگی را روی کیک خامه ای بریزید و کیک را بچرخانید تا کاملا از آن پوشیده گردد.
مرحله پنجم
دور تا دور کیک خود را با پودر نارگیل بپوشانید و روی آن را با میوه های دلخواه مثل توت فرنگی یا میوه کاکتوس خرد شده و شکلات های مرواریدی تزئین کنید. کیک تولد توت فرنگی شما آماده است، نوش جان.
منبع: کتاب کاله